Wijnreizen

Intro wijnreizen

Als de omstandigheden het toelaten, organiseert Peter Jansen gezellige en leerzame wijnreizen. Hieronder vindt u een impressie van eerdere reizen. Stuur voor meer informatie een mail naar info@victorywines.nl of bel 06-12962652.

Wijnreis Duitsland, van 9 t/m 12 oktober 2019

Deze wijnreis ging naar drie Duitse wijngebieden,
AHR – PFALZ – RHEINGAU.

Programma:

Dag 1 AHR: woensdag 9 oktober 2019

Verzamelen om 9:00 in Hotel van der Valk in Oostzaan / om 9:45 in Hotel van der Valk in Vianen.

Privé autorit van drie uur naar Dernau (Ahr) – 13:00 lunch in restaurant Hofgarten in Dernau – wandeling over de ROTWEINWANDERWEG – wijnproeverij door eigenaar Marc Adeneuer – diner bij Weingut J.J. Adeneuer in Ahrweiler – overnachting in hotel Hohenzollern in Ahrweiler.

Dag 2 PFALZ: donderdag 10 oktober 2019

Ontbijtbuffet in Hotel Hohenzollern (8:00 – 9:00) – Privé autorit naar Asselheim (Pfalz) – onderweg ‘Kaffee mit Kuchen’ (inbegrepen) – 12:30 lunch in Hotel Asselheim – wandeling door wijngaarden van Weingut Matthias Gaul aansluitend wijnproeverij door eigenaar Matthias Gaul – diner in de Bockenheimer Weinstube in Bockenheim (Pfalz) – overnachting in Gästehaus Goldberg in Asselheim.

Dag 3 RHEINGAU: vrijdag 11 okt0ber 2019

Ontbijtbuffet in Gästehaus Goldberg (8:00 – 9:00) – Privé autorit naar Bingen voor ‘Kaffee mit Kuchen’ (inbegrepen) bij Café Röthgen – via veer over de Rijn naar Eltville voor lunch (12:30) in Anleger 511 – Schloss Johannisberg – Geisenheim – rondleiding en wijnproeveij – diner en overnachting in Hotel – Restaurant Eltvinum in Eltville.

Dag 4 terugreis: zaterdag 12 oktober 2019

Ontbijtbuffet bij Hotel – Restaurant Eltvinum daarna privé autorit naar Nederland.

Kosten

De kosten hiervoor zijn € 495,– (overige drankjes in hotels/ terrasjes zijn niet inbegrepen).

Aanmelden op: info@victorywines.nl of 06-12 962 652

Onze wijnen zijn winnaars

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met de import van Duitse wijnen van Matthias Gaul. Gaul zit in de Pfalz, het wijngebied in de buurt van Kaiserslautern. Hij maakt bijvoorbeeld heerlijke witte wijn van Scheurebe, Riesling en ook Pinot Noir oftewel Spätburgunder. En daarmee viel hij op bij de proevers van Perswijn. Van basis tot de top, allemaal prijswinnaars!

Wijnproeverij. Maar dan leuk.

Regelmatig houd ik wijnproeverijen voor liefhebbers. Als u een keer wilt komen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief [link]. Wilt u zelf een proeverij organiseren? ik verzorg dat graag, helemaal op maat zoals u het wilt.

Onze wijnen

Kijk hier voor ons complete assortiment wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Italië. Alles eigen import.

Nieuwsbrief.
Met echt nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u hoort als eerste over nieuwe wijnen en speciale aanbiedingen. Allemaal echt nieuws, fake is er al genoeg!